Потрібно замовити значки з логотипом
-
Ми з командою плануємо замовити значки з нашим логотипом для корпоративного заходу. Хочемо, щоб вони були стильними та якісними, адже це важливий елемент для нашого іміджу. Потрібно, щоб значки були не тільки з гарним дизайном, а й з довговічним нанесенням логотипу. Якщо хтось вже замовляв значки для подібних заходів або має перевіреного постачальника, буду дуже вдячна за рекомендації!
Якраз нещодавно вирішував подібне питання для нашої команди та можу порадити «Твій Дизайн». Замовляв у них для корпоративного заходу значки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g7426709-znachki-logotipom-zakatnye Результат перевершив очікування. Виглядають стильно, друк якісний, фарби яскраві, а покриття надійне, тож логотип не стирається навіть при активному використанні. До того ж у них є різні варіанти за матеріалами та формами, що дозволяє підібрати ідеальне рішення під конкретний стиль заходу. Якщо шукаєте надійного постачальника – рекомендую звернутися!
- Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.
RE: На улицах Алушты внаглую торгуют самогоном с лотков (ВИДЕО, ФОТО)Знаю татарина, который оформил ИП, чтобы продавать эту муть. просто…