Минулого року я вирішив самостійно залити доріжки біля будинку та вимостити майданчик під альтанку, бо ходити по болоту після кожного дощу вже просто набридло. Основна проблема полягала в тому, що ґрунт у нас дуже рухливий, і звичайні бетонні плити, які робив мій батько років п’ятнадцять тому, за кілька сезонів просто повідпадали або розтріскалися на шматки через сезонне промерзання. Я довго вагався, чи наймати бригаду зі своїм обладнанням, чи робити все сам, але ціни на послуги майстрів кусалися, тому вирішив заглибитися в тему якісних добавок до розчину. Перебрав купу варіантів пластифікаторів і зупинився на тому, що для вуличних покриттів найкраще підходить саме поліпропіленова фібра для бетону https://fibermix.ua/ua/polymer-fiber яку замовляв напряму у компанії FiberMix за порадою знайомого виконроба. Мені сподобалося, що волокна розчиняються в масі рівномірно і не збиваються в грудки, якщо дотримуватися базових інструкцій, тому розчин залишається пластичним і зручним у роботі. Окремо виручило те, що при формуванні країв доріжок бетон не кришився і добре тримав форму, а після зимівлі та сильних морозів жодна плита не лопнула і не дала усадочних тріщин. Підсумовуючи свій маленький будівельний експеримент, можу сказати, що для домашнього майстра це виявилося найпрактичнішим рішенням, яке повністю виправдало мої сподівання щодо міцності та довговічності.
Thanks for your personal marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you might be a great author.I will remember to…