Захист металевих корпусів — Твоя Газета

Захист металевих корпусів

Главная Форумы Форум — Твоя Газета Захист металевих корпусів

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор
    Timur911
    Участник

Захист металевих корпусів від корозії у приморському кліматі: як не помилитися? Ми живемо біля моря, де постійна вологість і солоне повітря вбивають будь-який метал за один-два сезони. Старі ящики вже повністю в іржі, тому хочу поставити щось, що протримається довше. Чи існують спеціальні варіанти щитків, які реально стійкі до таких агресивних умов? Порадьте, на що звернути увагу, щоб не міняти обладнання кожного року. Що краще взяти, щоб метал залишався як новий?

Fifty
    Участник

Біля моря метал вибирати треба дуже обережно, бо звичайний фарбований ящик облізе моментально. Я поставив від АСКО-УКРЕМ корпуси обліку металеві https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog/korpusi_obliku_metalevi_serii_ubox/ . Вони мають дуже якісне порошкове покриття, яке стійке до солі та високої вологості. У мене вони стоять вже тривалий час, і навіть на кутах немає натяку на корозію, що для нашого клімату — справжній показник якості. Це найкращий варіант для таких умов, раджу не економити, бо потім вийде дорожче, беріть перевірене рішення. Нарешті перестав боротися з іржею, бо ці щитки тримаються чудово, незважаючи на морське повітря.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.
Авторизация
*
*
Войти с помощью: 
*
*
*

User fields

Войти с помощью: 
Генерация пароля