Досвід підбору слухового апарата для сина

Главная Форумы Форум — Твоя Газета Досвід підбору слухового апарата для сина

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор
    Записи
    Ingri
    Участник

Хочу вам розкаказати

Ingri
    Участник

Коли вихователі в дитячому садку почали натякати, що наш шестирічний син не завжди реагує на звернення з першого разу й часто перепитує, ми з дружиною спочатку списали це на звичайну неуважність чи гіперактивність. Проте згодом помітили, що вдома під час перегляду мультфільмів він постійно додає гучність на планшеті й вдивляється в обличчя, коли з ним розмовляють у шумній кімнаті. Зробивши обстеження, ми дізналися про зниження слуху, і це стало для нас справжнім шоком, адже попереду була школа, а дитина вже починала замикатися в собі. Я почав гарячково вивчати форуми, читати відгуки та шукати заклади, де працюють із дітьми, бо страх натрапити на некомпетентних спеціалістів чи придбати непридатну техніку був величезним. Ми розглядали варіанти замовлення готових девайсів з-за кордону, консультувалися в поліклініках, але всюди стикалися з тим, що дитяче слухопротезування вимагає зовсім іншого підходу, особливої точності та терпіння. У підсумку за порадою знайомих батьків вирішили звернутися до спеціалістів, де лікарі вміють знаходити контакт із малечею та працюють на сучасній діагностичній апаратурі. Нам допомогли підібрати слуховий апарат для дитини https://sluh.com.ua/category/pidbir-i-nastrojka там сурдолог у формі гри провів повну аудіометрію, зняв точний зліпок вушного каналу та підігнав компактну завушну модель. Син абсолютно не злякався процедури, швидко звик до прозорого вкладиша й зараз із задоволенням ходить до першого класу, не пропускаючи жодного слова вчителя. У результаті я зрозумів, що найголовніше — не панікувати, а одразу довіряти здоров’я дитини профільним фахівцям, які супроводжують пацієнта й надалі.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.