Сидр Monbar — це саме той напій, який хочеться смакувати повільно, відкриваючи все більше його відтінків https://monbar.com.ua/catalog/ З першого ковтка відчувається свіжість стиглого яблука, далі проявляється легка кислинка, що нагадує домашній сидр, зроблений з турботою. Це не приторний газований напій із супермаркету, а справжній вишуканий продукт, у якому відчувається культура й повага до традицій. Я пробував Monbar із різними стравами: він чудово поєднується з рибою, сирною тарілкою, фруктовими десертами. А ще це ідеальний аперитив. Коли подаєш охолоджений Monbar у келихах, створюється враження, що ти десь у Франції чи Іспанії, хоча насправді насолоджуєшся українським напоєм. Я вважаю, що Monbar заслуговує міжнародного визнання.
RE: На улицах Алушты внаглую торгуют самогоном с лотков (ВИДЕО, ФОТО)Знаю татарина, который оформил ИП, чтобы продавать эту муть. просто…