Не так давно я прийняла важливе рішення: оновити дах нашого дачного будинку. І хоч це була не перша моя велика покупка для дому, питання вибору покрівлі виявилось досить серйозним. Відразу почала вивчати, що краще підходить для заміського будинку. На сайті Tegola знайшла чудову покрівлю бітумною черепицею https://tegola.ua/product-category/asphalt-shingles/ і я вирішила замовити саме її. Найбільше мені сподобалася її універсальність та можливість вибору кольору, адже я хотіла, щоб дах гармоніював з навколишнім ландшафтом. Я звернулася до менеджера, і він детально розповів про переваги цього матеріалу, його стійкість до вітру, дощу та сонячного проміння. Після консультації я була повністю впевнена у своєму виборі. Процес замовлення та доставки пройшов дуже швидко, і вже через кілька днів черепиця була у нас. Чоловік самостійно її укладав, і результат виявився бездоганним. Тепер, кожного разу коли приїжджаємо на дачу, я насолоджуюсь не лише гарним виглядом даху, але й впевненістю, що він надійно захищений від будь-якої негоди.
RE: На улицах Алушты внаглую торгуют самогоном с лотков (ВИДЕО, ФОТО)Знаю татарина, который оформил ИП, чтобы продавать эту муть. просто…