Стаття мене вразила мене своєю детальністю та доступним поясненням усіх переваг цього матеріалу. Автор чудово підкреслив, яка є плитка на кухню https://intime.ua/plitka-na-kukhnyu-idealne-poyednannya-dizainu-ta-funkcionalnosti/ плитка – це не лише красивий елемент інтер’єру, а й надзвичайно функціональне покриття, яке захищає від вологи, жиру та високих температур. Особливо сподобалося, як розкрито тему різноманіття дизайнів – від імітації дерева до каменю. Це відкриває можливість створювати унікальні поєднання, навіть у маленьких кухнях. Дуже корисною виявилася інформація про екологічність плитки та безпечність для дітей, адже це питання для мене завжди на першому місці. Також відзначу, що опис асортименту в магазині «Лео Кераміка» мотивує звернутися саме туди, бо видно, що вибір справді широкий. Стаття написана легко, зрозуміло і водночас професійно – після її прочитання у мене склалося чітке бачення, яку плитку я хочу бачити у власній кухні.
RE: На улицах Алушты внаглую торгуют самогоном с лотков (ВИДЕО, ФОТО)Знаю татарина, который оформил ИП, чтобы продавать эту муть. просто…