Дисперсне армування — Твоя Газета

Дисперсне армування

Главная Форумы Форум — Твоя Газета Дисперсне армування

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор
    Ingri
    Участник

: революція у технології бетонування

Ingri
    Участник

Під час будівництва приватного будинку я зіткнулася з потребою зробити міцну основу під терасу, бо хотілося, щоб вона служила десятки років. Знайомий порадив технологію дисперсного армування бетону від компанії FiberMix, і я не пошкодувала жодної хвилини. Їхні волокна дійсно змінюють структуру бетону: він стає щільним, гладким, без пустот і тріщин. Особливо сподобалося, що можна обрати тип волокон під конкретні завдання — наприклад, поліпропіленові FiberMix чудово підійшли для декоративних елементів, а ArmoTec — для стяжки з підвищеним навантаженням. Крім того, спеціалісти компанії докладно пояснили, як правильно вводити волокна в суміш, щоб досягти найкращого результату. Тут більш детально про дисперсне армування: революція у технології бетонування https://fibermix.ua/ua/articles/dispersnoe-armirovanie-revoljucija-v-tekhnologii-betonirovanija мені імпонує їхній підхід — увага до деталей, контроль якості та сучасні технології. Я впевнена, що завдяки FiberMix моя тераса витримає будь-яку погоду!

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.
Авторизация
*
*
Войти с помощью: 
*
*
*

User fields

Войти с помощью: 
Генерация пароля